مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی بدون حقوق

من کارمند یکی از ارگانهای دولتی هستم و26 سال سابقه دارم و در حال حاضر میانگین حقوق برای بازنشستگی بسیار پایین است آیا خودم میتونم مرخصی بدون حقوق بگیرم و در کارگاهی مشغول کار شوم که حقوق بیشتری بهم می دهند این تاثیر در حقوق بازنشستگی دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. مرخصی بدون حقوق دارای سقف مشخص بوده و همچنین ممکن است سوابق بیمه ای تامین اجتماعی با دولتی تجمیع نگردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر لحاظ نمی‌شود همزمان دوتا بیمه جز سابقه تجمیع لحاظ نمی‌شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در حقوق بازنشستگی بله ولی در میزان سوابق خیر