مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

با اهدای سلام دو سال از شکایت بنده به دلیل تصرف عدوانی و فروش‌مال غیر توسط فروشنده اولیه زمین در محدوده خارج از شهر به اینجانب می‌گذرد . فروشنده روی زمین بنده ویلا ساخته ، فروش مال غیر به دلیل عدم وجود مدارک رد و تصرف عدوانی هنوز رای صادر نشده ، رای کارشناسی تایید بر مدارک و مستندات مطابق با موقعیت و ... بنده هست ، دارای قولنامه ، کروکی و وکالت بلاعزل هستم و تایید کارشناس رسمی دادگستری که اخیرا نظر داده هستم ، با توجه به اصرار بنده به تحویل زمین خودم آیا قاضی رای به رفع تصرف و یا قلع بنا و تحویل زمین خودم خواهد داد یا رایی دیگر می‌تونه بده ؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به محتویات پرونده و نظریه کارشناس اظهارنظر خواهد کرد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. حکم به رفع تصرف درصورتی صادرمیگردد که سابقه تصرفی از شما در ملک بوده باشد.
درصورت عدم نتیجه،اثبات عقد بیع والزام به تحویل مبیع مطرح گردد.
موضوع نیازمند بررسی دقیق تر اسناد ومدارک است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر رای به نفع شما باشد رفع تصرف از زمین خودتان و قلع وقمع صادر میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات است