مشاوره حقوقی رایگان - فرار کردنه مقصر و نبودن دوربین و گواهینامه هم ندارم

سلام حدود 70روز پیش من با موتور اسنپ بودم اول خروجی سمت چیتگر ی ماشین زدو رفت اونجاهم 1000متر عقب1000متر جلو دوربین نداره خوده مامورا گفتن منم سرپرسته خانواده 22ساله 60روزه خونه نشین شدم کوچ زانو و ساقه پام خورد شد موتورمم بیمه داره خودم گواهینامه ندارم چیکار کنم پول وکیل ندارم که بگیرم خودمم سر در نمیارم کسی ندارم بلد باشه یا واسم کاری کنه خدا خیرتون بده چیکار باید کنم ممنون میشم ازتون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. طرح دعوی دردادگاه انجام دهید، در صورت کارشناسی و اعلام مقصر نبودن شما، میتوانید از صندوق خسارات بدنی مطالبه دیه کنید.