مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام خسته نباشید
جلسه مشاوره حقوقی بودیم مهریه و تمام حق و حقوقم بخشیدم و هر دو امضا کردیم بعد گفتن چند روز دیگه تماس میگیریم پرونده رو ببرین دادگاه. حالا چند جلسه دادگاه طلاق تموم میشه? آیا همسرم میتونه پشیمون بشه و طلاق نده با وجودی که امضا کرده? بعد همسرم میگه دادگاه خانواده هر دوطرف رو میخواد ایا راست میگه یا منو تهدید میکنه?

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

جلسه دادگاه یکبار می باشد .بله همسرتان می تواند پشیمان شود چه در دادگاه چه در دفترخانه .بله در دادگاه هر دوطرف باید حضور داشته باشند .