مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر اتهام مزاحمت

وکیل کارآموز از من شکایت کرده بابت مزاحمت تلفنی دستم خیس بود و نماد قلب برایش ارسال شد لطفا یه متن دفاعیه برایم تایپ کنید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم پلتفرم حاضر جهت پرسش به پاسخ‌های کوتاه می‌باشد نه تنظیم دفاعیه .در صورت نیاز به لایحه دفاعیه با وکلای سایت تماس بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در این قسمت فقط پرسش و پاسخ کوتاه حقوقی است برای تنظیم لایحه به قسمت مربوطه مراجعه کنید یا با پشتیبانی تماس بگیرید