مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر اتهام مزاحمت

با سلام. بنده، حیوان خانگی (گربه) دارم. در همسایگی ما فردی حیوان آزار و بیمار و دارای پرونده پزشکی، زندگی میکند. او حیوانات را به دام انداخته و مضروب و مجروح کرده و میکُشد. بارها به منظور اعتراض به این رفتار ایشان و صحبت با وی به درب منزل ایشان مراجعه کردم ولی به محض این که از طریق دوربین حفاظتی منزل متوجه حضور من در پشت درب می شود، جواب نمی دهد. بار ها افراد دیگری از اهل محل را جهت اعتراض و صحبت و عدم رفتار غیر انسانی با حیوانات واسطه کردم که یا انکار کرده یا با آن ها هم صحبت نمی کند. پس از آگاهی از این که من در این مورد حساس هستم و صدای زجه و فریادهای حیوان که حقیقتا دل هر انسان شریفی را بدرد میاورد حتی خواب شب را از من صلب میکند، صدای زجه و ناله های حیوانات را ضبط کرده و گاه ساعت ها آن را با صدای بلند پخش می کند. در نهایت یک بار جسد گربه ام را که او مضروب ساخته بود را برداشتم و به درب منزل وی مراجعه کردم و هرچه گفتم آخه با حیوانات زبان بسته چرا این کار را میکنی و ... فیلم بدون صدای مرا به عنوان مدرک به دادگاه ارائه و به عنوان مزاحمت و ... شکایت کرده.
از سوی دیگر بیش از بیست مرتبه جهت اعتراض به این رفتار وی و شکایت با پلیس 110 تماس گرفته ام که هربار با مطالبی از این دست که ؛"این کار جرم نیست و ...چرا این قدر با ما تماس میگیری و دیگر زنگ نزن و ..." حتی پلیس نیز به من توجه نکرد و چند بار از آن جا که این فرد از باز کردن درب خودداری میکند به ناچار از پشت درب صحبت هایم را فریاد کرده ام.
به دنبال شکایت وی یک جلسه دادگاه تشکیل شد و قاضی فقط از من پرسید اتهام مزاحمت را قبول داری؟ من گفتم خیر،ایشان باعث آزار من می شود.
قاضی گفت: حرف نزن و اجازه صحبت به من داده نشد.
خلاصه حکم 8700000 تومان جریمه و یک سال تبعید و زندان و شرکت در کلاس آموزش رفتار اجتماعی برای من آمده.
تکلیف من چیست؟
چطور قانون از فیلم چند دقیقه ای بدون صدا مراجعه من به درب منزل و ظاهرا پلیس هم بدون این که حتی یک بار به تلفن های من عکس العمل نشان دهد و ظاهرا همسایه ها هم حضور ناچاری من در پشت درب منزل وی و اعتراضم با صدای بلند را به عنوان مزاحمت برای این فرد مطرح کرده اند.
آیا جواب حمایت از حیوانات بی زبان این است؟
یک بیمار روانی دارای سابقه و پرونده پزشکی حاکم و من محکوم شدم.
20 روز مهلت اعتراض دارم. من تنها با مادر پیر و بیمار و زمین گیرم زندگی میکنم و مسئولیت وی با من است. از سوی دیگر این فرد با روبرو نمی شود. شاکی ام یک بیمار روحی روانی است. نه صحبت میکند نه رضایت میدهد و نه از آزار حیوانات دست بر می دارد. آیا باید حکم و زندان و تبعید را قبول کنم؟ مادرم را چه کنم؟
لطفا کمکم کنید.
با تشکر

پاسخ ها :

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

نسبت به دادنامه صادره اعتراض کنید تقاضای تخفیف و تبدیل مجازات نماید با توضیح شرایط و ارائه مدارک مبنی بر اینکه کیفل مادرتان هستید امکان تبدیل مجازات وجود دارد، در خصوص مزاحمت ایشان شما هم می توانید متقابلا شکایت مزاحمت را مطرح نماید در خصوص حویان ازاری در صورت امکان استشهادیه از اهالی محل فراهم کرده در صورتی بتوانید ثابت کنید عمل وی مصداق جریحه دار کردن عفت عمومی بوده امکان مجازت وی وجود دارد .

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر شما قطعا به رای صادره اعتراض کنید تا دادگاه تجدیدنظر مجدد رسیدگی کند