مشاوره حقوقی رایگان - پروانه چاه آب

باسلام وخسته نباشید
پدرمن سال65به همراه پدروعموش اقدام به گرفتن چاه میکنن که هرکدام دودانگ ازچاه سهم دارند پروانه چاه رومیگیرند ولی به صورت دیزلی به وسیله تریلی ازآب چاه بهره برداری میکنند تااینکه پدرمن سال80اقدام به گرفتن کنتوربرق برای چاه میکنند وچون مریض بودن سال83فوت کردن ونتونستن برق بگیرند تااینکه بعداز30سال پروانه چاه درسال95 باطل میشودآیاامکانش هست که بتونم پروانه چاه رودوباره بگیرم چون هیچ بهره برداری ازچاه نکردند وبه من گفتند که به رای کمیسیون اعتراض کنم آیاامکانش هست که پروانه بهره برداری رودوباره بگیرم ؟
درضمن ازسال 83 که پدرم فوت کردن چون تهران بودیم ومن سن کمی داشتم نتونستیم سربه زمین بزنیم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به رای اعتراض بزنید. ممکن است.