مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفت زمین مادر از دایی

سلام خدمت وکلای محترم از طرف پسر عموم سوال داشتم مادر پسر عموم مهریه ازدواج سابقش یه قطعه زمین بوده که مهریه شو درسال 69 ازهمسر سابقش میگیره بعداز یک سال باعموم ازدواج میکنه وصاحب دوفرزند میشه والان فوت کردند تو همون سال های اول دایی های پسرعموم یه جورهای زمین رو بالا میکشن ومدارکی که نشون میداده زمین به اسم خواهرشون بوده رو ازبین میبرن یه مدارک جعلی درست میکنن که زمین رو به مبلغ صدهزارتومان درتاریخ ازدواج خواهرشون ازشوهر سابق خواهرشون خریداری کردند
سوال آیا الان فرزندان این بنده خداکه فوت کرده میتونن از دایی ها شکایت کنن وزمین رو پس بگیرن؟باشکایت فرزندان نتیجه ای دارد؟مدارکی که دست فرزندانش هست طلاق نامه ویه کپی ازقولنامه که دایی هاشون درست کردن وجعلیه
لطفا کامل جواب بدید ممنون خداخیرتان بدهد
سوال

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی وجود دارد. نتیجه بستگی به مدارک ومستندات دارد.