مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر خودرو

سلام با عرض خسته نباشین به شما عزیزان گرامی بنده ماشینم که پارس دوگانه است ایراد پیدا میکنه و بنده نزد تعمیر گاه گذاشتم که شناختی هم ندارم بعد تعمیر که 23 میلیون ازم هزینه با لوازم یدکیش که نمیدونم چی گرفتن ینی به من گفتن برو تا دو روز ماشینت نزد ما میمونه ما هم گذاشتیم و تحویل و هزینه رو پرداخت کردیم الان من از کجا باید بدونم طبق این لوازما که گرفتن رو واقعا عوض کردن؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از شورای حل اختلاف درخواست کارشناسی تامین دلیل نمایید.