مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری مسدودی حساب بانکی در شهر دیگر

سلام خسته نباشید من شغل ام فست فود هست بنده در سایت درج آگهی دنبال کار میگشتم که به یک اگهی ادمین خرید فروش ارز دیجیتال برخوردم اون شخص مورد نظر از من تعهد هایی گرفت و سوال و شماره کارت و غیره بنده اولین پولی که زد به مبلغ 1 تومن براش ارز خریدم و یک 6400 زد خریدم بعد دوتا مبلغ 10 ملیون زد که براش خرید انجام بدم ولی بعد از حدودا نیم ساعت حسابم مسدود شد الان فهمیدم به خاطر چی مسدود شده و پلیس فتای تبریز مسدود کرده منم مشهدم امکان اینکه وکیل بگیرم یا برم تبریز رو ندارم میخواستم ببینم میتونم مشهد برم پیگیری کنم؟
و دو اینکه اگر پیگیری نکنم چون نیازی به حساب بانکیه ندارم مشکلی برام پیش میاد ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. حتماپیگیری کنید ، عواقب احتمالی در آینده دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید
و شما میتوانید به پلیس فتا در شهر خود مراجعه نمایید
بله حتما مشکل ایجاد خواهد شد و شما مسئولیت خواهید داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و منتظر ابلاغ شعبه دادسرا باشید اگر شما را احضار کردند می توانید با ارسال لایحه موضوع را توضیح دهید و درخواست بدید تا پرونده جهت انجام تحقیقات به دادسرای محل سکونت شما ارسال بشه.
جهت ارسال لایحه باید بعد از ثبت پرونده به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
ممکنه پیش نیاد
شما سریعا از آن پیچ و کسی که براش ارز خرید کردی به دادسرای مشهد شکایت کن