مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کروکی تصادف

با سلام
ممنون میشم سوال من رو جواب‌ بدید خیلی فوریه
من با سرعت صد تا از لاین سوم تو اتوبان یادگار امام به سمت جنوب میرفتم ماشین جلویی با ترمز شدید و راهنما زدن میخواست به راست بره و تو حاشیه اتوبان توقف کنه
من مطمین نیستم که ماشین در حال حرکت بود یا ثابت وسط اتوبان ایستاده بود
ولی مطیمینم سرعتش بیشتر از 20 نبود
و از پشت بهش زدم و مقصر شناخته شدم
میخواستم ببینم راهی هست برای اینکه کروکی عوض شه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نظریه افسر قابل اعتراض است. نتیجه بستگی به نظریه کارشناسی جدید دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نظر کارشناس راهور قابل اعتراض هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما میتوانید به کروکی و نظریه افسر راهنمایی اعتراض نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید.