مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کروکی

با سلام - بنده دیروز در تقاطعی که چراغ قرمز داشت میخواستم بیام تو فرعی چپ چراغ زرد بود سرعت مطمعنه داشتم وقتی پیچیدم بیام سمت چپ یه ماشین با سرعت خیلی زیاد کوبید بهم حدودا 25 تا 30 متر خط ترمز داشت
سرعت ماشین به قدری بود که خودروی دنای منو با اون وزنش بلند کرد کوبید به تابلوی روی بولوار
افسر اومد گفت من مقصرم چون راننده خانوم بود و گریه افتاد افسر هم دید پلاکم غریبه گفت مقصر منم و قبلش گفت اگر خانوم 20 متر خط ترمز داشته باشه مقصره رفت نگاه کرد دید بیشتره و باز هم گفت من مقصرم
میخواستم ببینم حکمش چیه الان من واقعا مقصرم یا اون خانوم؟ ممنونم از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید به نظریه افسر راهنمایی و کروکی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی را نمایید شاید تقصیر 50 - 50 بشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به کروکی اعتراض نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما می توانید به نظریه افسر راهنمایی و رانندگی و کروکی آغاز نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .به نظر افسر معترض شوید ودرخواست هییت سه نفره نمایید .