مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زوجه به دلیل عسر و حرج

با سلام و عرض ادب
همسربنده بدون هیچ دلیلی 5 سال است که منزلم را ترک کرده وبنده نیزعدم تمکین ایشان و مجوز ازدواج مجدد را از دادگاه گرفتم ولی هنوز ازدواج نکرده به امید اینکه ایشان با توجه به اینکه 3 تا بچه داریم به سرزندگی برگردد.
در ضمن کلیه مهریه - اجرت المثل ونفقه ایشان را هم دادم
ولی ایشان بتازگی بعد از5 سال بعلت عسروحرج و مفارقه و اینکه امنیت جانی ندارم درخواست طلاق داده است (بنده هیچ کدام از شرایط12 گانه عقد نامه و هیچ کدوم از شرایط ماده 1130 عسر وحرج را ندارم) درصورتیکه قبلا" ادعامی کرد من هرگزدرخواست طلاق نخواهم کرد وطلاق نخواهم گرفت فقط میخوام با بچه هام کنارهم زندگی کنیم(هرسه بچه ها پیش ایشان هستند ومن نفقه اشان را پرداخت میکنم در ضمن پسر بزرگ من الان 17 سال و 6ماه سن دارند وترک تحصیل هم کرده اند )
وطبق شواهد و قراین و سوال از پسربزرگم معلوم شد که میخواهد طلاق بگیرد تا بتواند با این حربه معافیت سربازی پسرم را فراهم کنم ومیگوید 5 سال پیش که من را کتک زده اید من گواهی پزشک قانونی گرفته ام (که کذب محض است واقعا من ایشان را نزده ام در ضمن محل زندگیمان شهر اراک است وایشان درشهر قم گواهی پزشکی گرفته اند) وپسر بزرگم که اون زمان 12 سال و3 ماه سن داشتند قراراست در این باره برعلیه بنده شهادت دهد. آیا شهادت پسرم برای قاضی با این توضیحات قابل قبول است.
میخواستم ببینم من باید چکارکنم که ایشان نتواند طلاق بگیرد با توجه به این که دوستش دارم وراضی به طلاق دادن نیستم.
لطفا" در صورت امکان راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان نتیجه به کیفیت گفته شده برای ایشان بسیارکم است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون برای صدور حکم طلاق ، زوجه باید دلیل به دادگاه ارائه نماید و باید عسر و حرج زوجه اثبات گردد
و شما هم باید دلایل و دفاعیات خود را ارائه نمایید
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید عسر و حرج زوجه اثبات گردد تا موفق شود حکم بگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط باید بگی دوستش دارم طلاق نمی‌دم نمیخام بچهام بچه‌ای طلاق باشند تمام حق و حقوقشو دادم هیچگاه کتکش نزدم با اینکه محوز ازدواج مجدد گرفتم ولی اینکار را نکردم