مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی شنوایی در حین خدمت میدان تیراندازی

باسلام من درسال 1386 در سپاه خدمت میکردم و سرباز میدان تیراندازی بودم و گوش سمت چپم آسیب شنوایی دید و ب دکتر متخصص مراجعه کردم و دکتر متخصص گفت باید جراحی شود و منم جراحی کردم در بیمارستان اما هنوز که هنوز با گذشت 15سال اما خوب نشده آیا میتوانم درخواست درصد جانبازی کنم؟ لطفاً راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکانش هست. بایستی بررسی گردد. ودر صورت تایید کمیسیون و… محتمل است.