مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صلح نامه تقسیم ارث

باسلام بنده نسبت به صلح نامه تقسیم ارث که امضا کردم اعتراض دارم و مدارکی مبنی بر این اعتراض هم دارم که میخوام به دادگاه ارائه بدم ؛ فقط از چه طریقی میتوانم شکایتم را ثبت کنم ؟ ایا دفتر قضایی الکترونیک باید بروم برای شکایت ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و
علت و جهات درج شود

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی ،دادخواست خود را تقدیم دادگاه حقوقی نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ابطال صلحنامه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
بدوا به بقیه وراث اظهارنامه ارسال کنید و دوستانه موضوع را پیگیری کنید اگر مشکل حل نشد می توانید دا‌دخواست بدهید.