مشاوره حقوقی رایگان - تصادف شکستگی

باسلام و عرض خسته نباشید
بنده برج1396/7/28تصادف کردم و پزشک قانونی تموم شده و توضیحاتی به شرح زیر داده خواستم ببینم دیه من چقدر میشه آیا دیه من طبق امسال محاسبه میشه یا سال بعد که شده 236میلیون
1:خراشیدگی (حارصه)آرنج راست ،کف دست راست،پشت دست چپ و زانوی راست
2:جرح(دامیه)پشت سر ،جراحت فوقانی پیشانی (دامیه)
3:شکستگی مثلث میانی استخوان درشت نی و نازک نی ساق چپ که استخوان درشت نی با ابزار ارتوپدی ثابت شده است
4:شکستگی زنداعلی ساعد چپ (مثلث تحتانی )که توسط ابزار ارتوپدی ثابت شده است
5:نامبرده از سمت راست قفسه سینه اظهارتالم دارد
شکستگی های اعلام شده به صورت مطلوب التیام یافته و ارش آسیب نسوج نرم ساعد چپ وساق پای چپ ناشی تعبیه ابزار ارتوپدی هرکدام به میزان 3درصد دیه کامل انسان تعیین میگردد

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، میزان ریالی دیه بر اساس تاریخ پرداخت آن می باشد و در فرض شما چون احتمالا جنایت خطای محض بوده سه سال قمری از زمان تصادف فرد وقت دارد دیه را بدهد.و اگر هر سال یک سوم دیه را بدهد، بر اساس نرخ همان سال می باشد.