مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت زمین بدون سند

یک قطعه زمین در یکی از روستاها است که متعلق به پدربزرگم بوده حالا به پدرم رسیده پدرم نیز سالها پیش فوت کرده الان پسرعمه ام سالهاست بر روی زمین کار میکنند و اجاره نیز پرداخت نمی کنند. الان آنان سند ندارند ما هم سند نداریم ولی همه میدانند زمین متعلق به ماست خلع ید هم نمی توانیم درخواست کنیم. بهترین راه حل چیست؟ اثبات مالکیت یا الزام به تنظیم سند رسمی اجاره؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، طی اظهارنامه ای اجرت المثل ایام تصرف به انضمام رفع تصرف را مطالبه نمایید