مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زوجه

سلام وقتتون بخیر بنده وکالت دادم به خانمم بعد نزدیک 3 ماهه ترک منزل کرده قبل اینکه حکم طلاق رو بدن من عدم تمکینش رو دادم تو جلسات رسیدگی دادگاه هستم آیا با طلاق ایشون اینم منحل میشه یا میتونم با رای عدم تمکینش ازش استفاده کنم ممنون میشم راهنمای کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه وکالت بلاعزل طلاق به زوجه داده باشید وایشان اقدام به طلاق نماید، عدم تمکین کارایی ندارد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام مادامی که طلاق صورت نگرفته کلیه حقوق شما برقرار خواهد بود