مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از دریافت حقوق مستمری

سلام وقت بخیر همسر من حدود دوسال در یک شرکت ساختمانی کار میکرده و بیمه شده ودر اثر ی بیماری زمینه ای ارثی چشمشون نابینا شدن از کار افتاده شدن حالا واسه اون شرکت ک کار میکرده براشون جریمه سنگبن امده ک تمام ماه های ک تا ب الان من حقوق دریافت کردم و دریافت میکنم اون اقا بنده خدا صاحب شرکت پرداخت کنه حالا همسر منم فوت شده میخوام از مستمری انصراف بدم چکار کنم ب اداره بیمه ام مراجعه کردم گفتن نمیشه ایا شما راه و چاره ای دارین ک انجام بدم چون واقعا نمیخوام این حقوق ک با زندگی چند نفر بازی کنم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام راهکار قانونی خاصی به نظر نمیرسد. از طریق بیمه پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم علت جریمه شرکت چه بوده شکایت همسرتان؟
میتوانید اعلام گذشت کنید و شکایت را پیگیری نکنید