مشاوره حقوقی رایگان - ثبت سوابق بیمه تامین اجتماعی

سلام، بنده بابت عدم اجرای رأی قطعی اداره کار جهت ثبت سوابق بیمه تامین اجتماعی به دیوان عدالت اداری شکایت کردم و رأی به نفع من صادر شده و پس از اعتراض تامین اجتماعی در تجدید نظر مجددا رأی به نفع من قطعی شد ولی قاضی اشتباه تایپی کرد و تاریخ دادنامه رو درست ننوشت مجددا تامین اجتماعی درخواست ماده 75 کرد و من درخواست اجرای احکام در این مرحله هم تامین اجتماعی ملزم به اجرای رأی شد ولی دوباره تامین اجتماعی اعتراض کرد و نپذیرفت.
راهنمایی بفرمایید چکار کنم؟
1. درخواست اصلاح رأی بزنم و به کدوم شعبه؟
2. درخواست استنکاف بزنم؟(باتوجه به اینکه رأی مشکل داره جواب میگیرم)
3. درخواست ارسال رأی به شعبه هم عرض بزنم؟
(باتوجه به اینکه رأی به نفع من است آیا این درخواست رسیدگی میشه؟)
4. صبر کنم خود اجرای احکام سیکل اداری رو طی میکنه چون پیگیر شدم میگه شما بمون منتظر؟
چکار کنم که زودتر جواب بگیرم؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، با توجه به صدور اجراییه باید منتظر بمانید به محض انقضای مهلت اجرا پیگیری بفرمایید