مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خانه برای ازدواج

سلام. پدر دوستم به دلایل کاملاً غیر منطقی اونو از ازدواج با خواستگارش منع می‌کنه. اونو خواستگارش تصمیم گرفتن یه چند روزی فرار کنن و بعد تو محضر عقد کنن و...
اما ازدواجشون به اجازه‌ی پدرش بستگی داره.
اگه پدرش به خاطر فرار کردنشون شکایت کنه و دوستم ثابت کنه که به دلایل غیر منطقی نمی زاره با اون پسر ازدواج کنه و... دادگاه از سمت خودش اجازه‌ی ازدواج رو بهش می‌ده؟
میشه شرایطش رو بگید کلا.
و اینکه اگر تا قرار محضر بیشتر از 24 ساعت از فرار اونا گذشته باشه دوستمو به پزشک قانونی و.... برای آزمایش باکرگی و... هم می‌برن؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. طرفین میتوانند از طریق طرح دعوی دردادگاه درخواست تجویز ازدواج نمایند. ودرصورت تایید دادگاه اذن پدر ضروری نیست

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، بهتر است اجازه ازدواج را از دادگاه بخواهند بدون چنین اقداماتی