مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

باسلام.مرحوم پدرم.ملکی داشت که بعدازفوتش تحت تصرف مادرمان بوده حالا بعد از چند سال آمد و گفت خانهای قدیمی فرسوده است اجازه بدین منزلی روی زمین مرحوم خانه
درست کنم برای خودم .اگر فردا بمیرم
بازم مال خودتان می شود.اجازه دادیم .ساخت سند هم گرفت .چند سالی گذشت .حالا خانه را به دامادش فروخته .لازم به ذکر است.ماباقی ملک هنوز بین وارث است.وچون رآی قطعی نداریم.خریدار.بقیه ملک که سند رسمی ندارد.رو تصرف کرده.ومدعی خرید کامل ملک می‌باشد.آیا میتواند بقیه ملک را با همان توافق آولی ما با مادرمان.از مادرمان بخرد.وآیا تصرف انجام شده.تصرف عدوانی است.یاخیر با تقدیر از لطف حضرت عالی.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر نمیتواند. طرح شکایت کنید.