مشاوره حقوقی رایگان - حبس و شلاق تعزیری برای تحصیل مال مسروقه

با سلام بنده گوشی مدل جی7 خریده بودم نمیدونستم دزدی هست واخواهی هم فرستادم رد شد برام 6 ماه حبس تعزیری و پنجاه ضربه شلاق حکم دادن حسابام مسدود شده رای نهایی شده فروشنده گوشی رو هم میشناسم چیکار میتونم بکنم با تشکر از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید فقط رضایت شاکی را اخذ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید و غز طریق شعبه دادگاه تجدیدنظر موضوع را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اینها را به بازپرس میگفتی
از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیر و رای را برام بخوان البته تا فرصت اعتراض تمام نشده