مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

پدر به خاطر گرفتن زن دوم هر روز در خانه سر صدا میکند و فحاشی و اذیت و آزار مثل پول ندادن و تحویل نگرفتن و گیر دادن نسبت به فرزندان و زن اول و کتک کاری و فحاشی های آبرو بر و ایجاد تنش و نام امنی در خانه زن اول آیا فرزند این حق را دارد که به خاطر اذیت هایی که شده و خشمگین شدن و از دست این کارا خسته شده شکایتی علیه این پدر میتوان کرد یا خیر؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر بیشتر از 18 سال دارید می توانید مستقلاً زندگی و مطالبه نفقه نمایید البته با توجه به اینکه دختر هستید یا پسر شرایط متفاوت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادرتان اگر بخواهد می تواند شکایت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام فرزندانی که بالای 18 سال هستند رشید محسوب می‌شوند و می‌توانند مستقل زندگی نمایند اما زوجه نیز می‌تواند بابت تمام حق و حقوق مالی خود و سایر مواردی که از طرف همسروارد می‌شود شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که با شماره 123 مربوط به اورژانس اجتماعی تماس حاصل فرمائید.