مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام، من با شوهرم مشکل دارم بهم خرجی نمیده و میخام مهریه مو بزارم اجرا، میشه بگین باید چیکار کنم، واگه درخواست مهریه بدم جلو حساباشو میبندن و از پولی که تو حسابشه چه جوری میتونم برداشت کنم برای مخارج روزانت خودمو بچم؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. با حکم دادگاه میزان نفقه به حساب شما واریز میگردد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مهریه را با مراجعه به محضر ازدواج واداره واداره ثبت اسناد به اجرا بگذارید. و بعد از اجرا درخواست استعلام مالکیت ملک وخودرو،بعمل آورده و اقدام به مسدودی حساب ها نیز بنمایید.
بعد از مسدودی زمان زیادی نمیبرد و وجه مسدود شده به شما پرداخت میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به دفتر ازدواج خود مراجعه نموده درخواست اجراییه داشته باشید

می‌توانید سایر اموال جز مستثنیات دی را توقیف نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مهریه اجرا گذاشته شود آری النهایه مبالغی که توقیف می‌شود به شما خواهد رسید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حساب ها توقیف میشود و واریز به حساب دادگستری میگردد تا زمان قطعیت حکم شما میتوانید ان را به حساب خود منتقل کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

از طریق دفتر محل وقوع عقد اقدام به مطالبه مهریه نمایید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
باید به یکی از دفاتر ازدواج و طلاق مراجعه و تقاضای صدور اجراییه نمایید و پس صدور اجراییه می توانید حسابهای ایشان را توقیف و اگر وجهی در حساب موجود باشد به حساب اجرای ثبت واریز می شود و سپس با تقاضای شما به حساب شما واریز می گردد

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام
اگر سابقه اقدام برای مطالبه مهریه ندارین و بار اول شما است که اقدام میکنید، ابتدا به اداره ثبت محل مراجعه نمایید در غیر اینصورت به دادگاه، و با هرکدام از این اقدامات حسابهای ایشون توقیف و اگر موجودی داشته باشد به نفع شما برداشت خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دفتر ازدواج خود مراجعه نموده درخواست اجراییه داشته باشید و بعد از اجرا درخواست استعلام مالکیت ملک وخودرو،بعمل آورده و اقدام به مسدودی حساب ها نیز بنمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مهریه خود را مطالبه کنید و جهت توقیف حسابهای بانکی و دیگر اموال زوج اقدام کنید.
بعد از توقیف وجه به حساب اجرای ثبت و سپس به حساب شما واریز می شود.