مشاوره حقوقی رایگان - توقیف قضایی خودرو

درود خدمت تمام وکلای عزیز
خدمت شما عرض کنم بنده برج یک امسال خودرویی در دفتر اسناد خریداری کرده و تمام مدارک و خودرو را دراختیار دارم العان متوجه شدم برای تعویض پلاک حکم توقیف دارد
فروشنده هم از صاحب پلاک وکالت دارد ولی وکالتش دو ماه قبل از حکم توقیف می‌باشد
بااین شرایط که وکالتش قبل از حکم توقیف بوده وکالت که به من داده صحیح هست
برای اینکه خودرو توقیف نشود باید چکار کنم
ممنون

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، باید علت توقیف را جویا شوید، سپس با اعلام اعتراض ثالث درخواست رفع توقیفی نمایید ، پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید