مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام خاله و شوهر خاله ام باهم مشکل دارن ایشون بیکار و معتاد قرص و شربت متادون هستن و دست به زن دارن . هرجا میرسه بد پدرزن و خانواده زنش رو میگه ابروی مارو پیش دوست و فامیل برده.. میشه راهنمایی کنید که چجوری قانونی باهاش طرف بشیم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باید دید دقیقا چه اعمال یا الفاظی را انجام میدهد تابتوان راهنمایی کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خاله شما قصد ادامه زندگی مشترک ندارد می تواند مهریه و نفقه خود را مطالبه کند
به به دلیل اعتیاد زوج نیز می تواند دا‌دخواست طلاق بدهد.
اگر مزاحمتی برای شما یا دیگران دارد می توانید جدا شکایت کنید