مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خانمی 53ساله هستم با ناراحتی قلبی بدون مریضی دیابت و چربی خون و فشارخون که دکتر گفت از اعصاب قلبت مشکل پیدا کرده الان هم سه ماهه عمل کامل ستون فقرات داشتم 30سال خیاطی و مربی و کار در تولیدی لباس بدون بیمه فقط برای اینکه کمک خرج خانواده باشم و سایه پدر بالای سر بچه‌هام باشه
پدری بظاهر مومن و متدین اما بد دهن وپرخاشگر و بسیار بسیار کثیف و بی کفایت
حتی آشغال هم جمع می‌کنه از بیرون میاره خونه ثانیه ای ازدستش آسایش ندارم
چندسال پیش خونه ای که داشتیم بدون اطلاع من سند ثبتی بنام داداشش کرد بعد 2سال که فهمیدم خیلی تقلا کردم وبا هزاران مکافات از داداشش گرفتمش وبنام خودم زدمش البته خودم خونه را قبلا خریده بودم
بخاطر دخالت های بیش از حد خانواده ش
خونه را فروختم واز زادگاهم زدم بیرون
گفتم شاید بهتر سه متاسفانه بدتر شده و تمام کارهاش بخاطر آزار دادن من هست
حقوق بازنشستگی داره
میخوام ازش جدا شم لطفاً لطفاً لطفاً راهنماییم کنید
متن شکایتم چی باشه که نتیجه بگیرم
هیچی ازش نمی‌خوام فقط زیر ی سقف نباشیم
باز میگم بظاهر مردی بسیار آرام و مومنی است
که من را بی ایمان کرد با این رفتار ظاهراً خوب و با ایمانش

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید دادخواست طلاق به استناد عسروحرج در موارد یاد شده ثبت نمایید. و یا اینکه مستقلا زندگی و نفقه دریافت نکنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نیاز به بررسی وگفتگو دارد تماس بگیرید