مشاوره حقوقی رایگان - زمین های روستایی

با سلام در ابتدا تشکر میکنم بابت این کار خوبتون و از خداوند برایتان اجر فراوان خواستارم.
حدود سه سال پیش بنیاد مسکن از روستای ما بازدید و یک نقشه از آن تهیه کرد و زمینهای خارج از بافت مسکونی را دیگر اجازه ساخت نداد. پدر من یک زمین در حدود 500 متر خارج از این طرح داشت ولی از آنجا که زمینهای روستا هیچ مدرکی ندارند ما نیز برای آن مدرکی نداشتیم تا اینکه سیل پارسال باعث شد که (خانه قبلی ما که داخل طرح بود ولی طرح هادی روستایی طبق نقشه نصف آن باید کوچه می شد) به ما یک وام برای ساخت مسکن تعلق بگیرد ما نیز اقدام کرده تا بتوانیم زمینی را که در ابتدا حضورتان عرض کردم بسازیم ولی نه دهیاری و نه شورا به ما اجازه ندادند چونکه می گویند خارج از طرح است و بنیاد مسکن اجازه ساخت و ساز نمی دهد. حالا نکته اینجاست که بنیاد مسکن با کمک دهیاری بخشی از زمینها را تفکیک کرده و به اهالی روستا فروخته اند جالبتر این است که دهیاری اعلام کرده که بخشی دیگر از همین اراضی که زمین ما هم در داخل آن قرار دارد را در آینده می خواهند تفکیک کنند و به بفروش برسانند همین زمینهایی که متعلق به خود روستائیان است. در واقع می خواهند زمین خودمان را به خودمان به عنوان طرح هادی بفروشند و این خود نمایان گر ظلمی بزرگ در حق اهالی است. من میخواستم بدونم چطور میتوانم از این کار جلوگیری کرده و همچنین زمین خودمان را که شورا میگوید به شما تعلق ندارد سند دار کنم و اجازه همچین کاری را به آنها ندهم.
با تشکر.

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام این کار نیاز به بررسی عملی دارد ولی بلحاظ قانونی میتوانید از دهیاری و شورا شکایت کنید