مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وجه

سلام. ببخشید من حدود 3 هفته قبل به یک آموزشگاه زبان آیلتس رفتم و کلاس های نیمه خصوصی و به مبلغ 2 میلیون تومن برداشتم و همون موقع هم واریز کردم پول و ولی قرار شد که تو جلسه بعد قرارداد و امضا کنم و کپی کارت ملی و عکسم و ببرم یعنی عملا من هیچ جا هیچ امضا و تعهدی ندادم بعدش این آقا همش امروز و فردا کرد کلاس هارو به مدت 1 ماه تقریبا برای همین منم پشیمون شدم و رفتم آموزشگاه و گفتم پولم و پس بده ، ولی پول و پس نمیده میگه طبق قرارداد آموزشگاه باید 20 درصد کم کنم یعنی 400 تومن ، بعد من گفتم که من هیچ قرار دادی امضا نکردم اصلا که تو بخوای 20 درصد و کم کنی خلاصه نه تنها که 2 میلیون و نامیده که 1600 هم که قرار بود بده نمیده تروخدا بگین من چیکار کنم میتونم کل 2 تومن و پس بگیرم ازش ؟؟
همش میگفت که آموزشگاه ما زیر نظر آموزش پرورشه ، الان برای شکایت باید برم آموزش پرورش ؟ اصلا میتونم ادعا کنم و 2 تومنو و پس بگیرم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله میتوانید. دادخواست مطالبه وجه دردادگاه طرح کنید