مشاوره حقوقی رایگان - تهدید تلفنی

سلام حدودا1/5پیش پدرم با یک نفرمرد بحثش شد و من گوشی رو گرفتم و از عصبانیت طرف رو تهدید کردم که شلوارت و درمیارم و …لخت میگردونمت
از قضا ایشون برادر کسی هست که ملک مارو اجاره کرده بود بعنوان کلینیک دندان پزشکی
دوباره ما یه بحثمون شد چندوقت روز پیش البته جلوی همون ملک ایشون شکایت مطرح کردن علیه من و این قضیه هم دوباره میخان راه بندازن
میخواستم بدونم چون1/5گذشته میتونن شکایت کنن؟صدای من رو ضبط کردن و میخان برن الان شکایت کنن