مشاوره حقوقی رایگان - پروانه ساختمان

با سلام وخسته نباشید و تشکر از راهنمایی شما. من خانه ساختم چند سال پیش ولی پروانه اش را به نام مادرم زدم چون تحت پوشش کمیته امداد بود پول پروانه شهرادری ازمن نگیره هر چند پولشو کامل گرفتن،، حالا باید چکار کنم که پروانه را بنام خودم بزنم چون هنوز کارهای سندش را انجام ندادم سند نداره چون بعد به مشکل نخورم ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بهمراه مادرتان قراردادی تنظیم وبه مرجع صادر کننده پروانه مراجعه کنید. درصورت عدم موافقت مرجع. اگر قرارداد اصولی وقانونی تنظیم نمایید معتبر است.