مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی هم از طریق دادگاه و هم اداره ثبت

با درود من مهریه خانومم ٧٠٠سکه هست سال ٩٨ از اداره ثبت اجرا گذاشت و من هیچ به نامم نبود فقط ممنوع الخروج شدم تا اینکه پرونده از اداره ثبت مختومه کرد و ممنوع‌الخروج من برداشته شده و ١١٠سکه از دادگاه به اجرا گذاشت اگر من تقسیط کنم از دادگاه مهریه و یک نفر با فیش حقوق معرفی کنم به دادگاه و مهریه سر قسط مشخص بدم ممنوع‌الخروج من برداشته بشه دوباره نمیتونه من از ثبت ممنوع‌الخروج کنه بابت بقیه مهریه ؟ الیته پرونده یک بار از ثبت مختومه شده