مشاوره حقوقی رایگان - عدم امکان حضور شاهد اعسار

سلام
2 شاهد برای اعسار معرفی کردم که روز جلسه دادگاه افتاد روز عروسی یکیشون !
دومی هم پسر داییش بود که باید در شهرستان حضور میداشتند.
2 روز قبل به دفتردار قاضی گفتم الان میتونن بیان امضا بزنن یا 2 روز بعد از جلسه هم میتونن بیان . گفت نمیخواد 2تای دیگه بیار ! ولی روز جلسه قاضی قبول نکرد و رد اعسار رو زد !!
الان اعتراض بدم به چه تبصره و ماده ای میتونم اشاره کنم که حق من پایمال نشه !
اصلا قبول میشه در تجدید نظر ؟
از ظرفیتی که قانون برای من در نظر گرفته بدون اراده خودم از دستم رفته !
سپاس از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض کنید
اعتراض نتیجه ای نخواهد داشت
شما یک هفته قبل باید با ارسال لایحه شهود دیگری را معرفی می کردید.
به نظر بنده اعتراض شما رد میشه
به هر حال باید اعتراض کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی اقدام به تغییر شاهد با ارسال لایحه به دفتر می‌نمودید و بهتر بود با یک وکیل پایه یک دادگستری اقدام به مشاوره می‌نمودید.