مشاوره حقوقی رایگان - شاهد اعسار

در دادگاه حقوقی دخترم اعسار برای اقساط بدهی داده
من که مادرم میتوانم شاهد باشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
منع قانونی ندارد لکن بهتر است غریبه و از آشنایان باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ شما می‌توانید به عنوان شاهد شهادت بدهید. قرابت نسبی و سببی مانع از شهادت دادن شما در دادگاه حقوقی نیست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اما بهتر است شاهد از دوستان و اشنایان که ذینفع نیست و نسبت فامیلی ندارد باشد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
میتوانید ولی کافی نیست و حداقل دو مرد باید باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ همانطور که در گذشته به این سوال پاسخ داده شده است و اشاره شده است مادر می تواند برای دختر خود در دادگاه شهادت دهد و مانع قانونی وجود ندارد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال طرح شده برای چهارمین بار به نمایش گذاشته شده است . همان طور که قبلا نیز اشاره شده است بله ؛ مادر می تواند برای دختر خود در دادگاه شهادت دهد و مانع قانونی وجود ندارد .