مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک از مستاجر

با سلام. مدتی پیش برای اجاره خانه ای با فردی آشنا شدم که خودش مستاجر همان خانه بود. در اجاره نامه اصلی نیز تعداد مستاجرین 2 نفر آورده شده بود اما ایشون تک نفره در آن خانه زندگی می‌کرد. بنده مبلغ ودیعه را به ایشون دادم و یک اجاره نامه دستی به همراه امضا و اثر انگشت بین هم تنظیم کردیم که یک نفر شاهد مرد بالغ هم آن را امضا کردن. آیا این اجاره نامه قانونی هست و می‌توان با پایان قرارداد ادعایی در خصوص بازگشت مبلغ ودیعه کرد ؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام معتبر هست به اطلاع صاحب خانه هم برسانید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مستاجر در قرارداد حق اجاره دادن داشته باشد قانونی است در غیر اینصورت غیر قانونی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی متن اجاره نامه دارد تا شرایط و تعهدات آن بررسی شود سپس با گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرفاً در صورتی که حق انتقال اجاره داشته باشند معتبر می‌باشد