مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی یعنی چی؟

برای خانومم در ثنا یه ابلاغیه اومده که نوشته تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط که در یه شهر دیگه با 1200 کیلومتر فاصله هست که تا حالا اصلا از اونجا رد هم نشدیم در شرح هم نوشته تحصیل مال از طریق کلاهبرداری یارانه ای به مبلغ 18 میلیون تومان 5 روز هم مهلت دادن بریم اون. شهر کلا چی میتونه باشه ما اصلا هیچ مشکلی نداشتیم امروز که دادگاه بریم. چی کار باید بکنیم لطفا راهنمایی کنید در مرز سکته کردن هستیم خانوادگی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید یا به یک وکیل دادگستری وکالت دهید تا در آن شهر رجوع کرده و پرونده‌ را مورد مطالعه قرار دهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جرم کلاهبرداری است
شما باید به شعبه مراجعه نمایید