مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک ماشین در پارکینگ

سلام من یه 206 سه سال پیش از دوستم خریدم که اونم از کسی دیگه خریده بود همون موقع صاحب پلاک یه وکالت یه ماهه بهم داد ولی بخاطر مشکلات نشد حالا بعد سه سال یارو رفته حکم گرفته و ماشینو پلیس گرفت الان توی پارکینگه ولی یه وکالت سه ماهه بهم داد واسه تعویض پلاک ولی میگه تا تعویض پلاک نکنی ماشین باید توی پارکینگ بمونه خواستم ببینم میشه ماشین توی پارکینگ تعویض پلاک کرد؟
الان نوبت گرفتم و همه کاراشو کردم چندروز دیگه باید برم مرکز تعویض پلاک