مشاوره حقوقی رایگان - صدمه زدن

با عرض سلام و خسته نباشید. ماشین بنده دیشب در خیابان پارک بوده و متاسفانه گلگیر سمت راننده را ضربه خرده و یکی از همسایه ها (نماینده بیمه ایران) دوربین مدار بسته دارند و بنده از ایشان خواهش کردم که دوربین رو نگاه بکنن تا ببینیم قضیه چی بوده متاسفانه ایشان حالا به هر دلیلی همکاری نکردن (گفتن رمزش یادم نیست) میخواستم بنده رو راهنمایی بکنید تا مراحل قانونی انرا طی کنم

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام فورا تامین دلیل کنید و درخواست ارایه دوربین و شکایت از فرد موردنظر یا ناشناس