مشاوره حقوقی رایگان - تخریب مجتمع

باسلام مجتمع مسکونی ما 64 واحد می باشد و چهار طبقه هست 25 سال ساخت و اسانسور ندارد و قیمت واحد های طبقه اول بالاتر از طبقه های چهارم و سوم می باشد ایا موقع تخریب طبقه های بالا موظف به پرداخت مابه تفاوت قیمت طبقه های اول هستند

پاسخ ها :

داود قاسم زاده

جناب آقای داود قاسم زاده :

سلام در مورد سئوال شما قانون تملک آپارتمانها و آیین نامه اجرایی مربوطه ساکت بوده و هیچ حکمی در قانون وارد نشده ولی در خصوص تخریب ساختمان و بازسازی حداقل 3کارشناس رسمی دادگستری باید نسبت به فرسوده بودن و ضرورت تخریب نظر مثبت داده باشن و همچنین در خصوص الزام به پرداخت طبقات بالاتر نظر به قواعد فقهی تسلیط و لاضرر و انلاف و اصول حقوقی ضمان قهری و مسئولیت مدنی چون هیچ فعل و خسارتی قابل اسناد و انتساب نیست نظر به عدم الزام و شمول پرداخت دارم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
هر واحد به نسبت مساحت اختصاصی ، در عرصه سهم خواهد داشت