مشاوره حقوقی رایگان - پلمب سالن زیبایی بدون تابلو

سلام دخترم سالن زیبایی داره بدون تابلو . یه خانمی گاهی میاد واسه کارای تزریق ژل و بوتاکس . امروز که اومد ظاهراً یه خانمی از قبل ازش وقت گرفته بود وقتی مشتری اومد معلوم شد از اماکن و علوم پزشکی هستن . حالا در سالن رو پلمب کردن و گفتن چهارشنبه برن دادگاه . می‌خوام ببینم باید چیکار کنیم و نهایت واسه دخترم چه مشکلی پیش میاد . چون اون همکارش بهشون گفت ایشون اصلا از کار من خبر نداشته ولی گفتن چون توی سالن شما بوده شما هم مجرمی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جریمه می کنند و اگر به کسی صدمه زده باشه دیه باید پرداخت کند و درب آرایشگاه را می بندند