مشاوره حقوقی رایگان - ورود شخص در پرونده

باسلام و عرض ادب به عنوان شخص ثالث زیان دیده در پرونده ای که از طرف خواهان جریان پیدا کرده بود ورود کردم و ابطال حکم را به دلیل اینکه اصل سند اجاره توسط خریدار بابت قرضی که به وی داده بودم نزد من میباشد چگونه خواهان ها پس از چهار سال از فوت پدرشان رفته اند رونوشت از اجاره نامه تهیه نموده آن و طرف من را از پرداخت دین متواری ساخته آند و تقاضای حق کسب و پیشه ای را کرده آند که پدرشان در زمان حیاتش فروخته دادخواستم پذیرفته شد هزینه بالایی داشت دادخواست اعسار از هزینه دادم و اذعان کردم شهودی ندارم استعلام به عمل آید حالا وقت دادگاه ابلاغ شده و استماع از شهود در طول دادرسی صدها مرتبه خواهان کتبی و شفاهی درخواست احضار شهود مبنی بر اینکه مغازه متعلق به فرد دیگری است بیان نموده اما هرگز ترتیب اثر داده نشده و پرونده در حال حاضر در لیست پرونده های باز در ثنا قابل مشاهده نیست دلایل و نوع عملکرد را درصورت آگاهی توضیح دهید. با کمال تشکر

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام مسئله خود را حضوری مطرح نمایید مفهوم نیست اطلاعات کافی نیست احتمالا اعسار شما رد می شود