مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

باسلام من الان 6ماهه که از وقت قرارداد گذشته من همون اجاره میدم مالک 2ماه مونده بود قردادتموم بشه از 20ملیون پول خاست منم دادم وپشت قرداد قبلی نوشته باهمان اجاره از من پرسید که میشنی منم گفتم بله الان میگه اجاره بر بالا خوب من گفتم اگه میخواستی اجاره بری بالا همون اول میگفتی میگه خوب ماکه تمدید نکردیم خوب الان 6ماه که من دارم همون اجاره قبلی رو میدم میگه یا ببر بالا یا تخلیه کن منم 6 ماه از وقتم مونده خوب چیکار کنم راهنمایم کنید تورخدا

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. تا پایان یک سال قرارداد شما معتبر است. و امکان تخلیه یا دریافت وجه مازاد براوافق برای موجر فراهم نیست.