مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مربوط به فروش مال غیر (زمین)

با سلام و خسته نباشید .
من یه قطعه زمین خریداری کرده بودم که این زمین مدعی داشت . همچنین فروشنده این زمین رو به شخص دیگری فروخته است همچنین (بعد از من ) . بعد از شکایت کیفری دادگاه فروشنده رو کلاهبردار و به دو سال حبس محکوم کرده است . سوالی که داریم آیا بعداز گذشت این دو سال و بدون رضایت گرفتن از من فروشنده از زندادن ازاد می شود یا باید رضایت حاصل کند ؟
ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بعد از طی محکومیت آزاد می شود. نیازی به رضایت شما نیست.

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. با پایان مدت محکومیت حبس ایشان آزاد میشوند و نیازی به رضایت شما نیست.