مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من حدود 8ماه ازدواج کردم بعد ازمدتی شوهرم درفضااینستا ازمن چیزی دید و شماره ایرانسل درپرینت ایرانسل من . بعد ب تفاهم رسیدیم اشتی کردیم حدود6ماه میگذره منو تهدید میکنه دست بزن و حتی درحدی ک من میخاستم خودکشی کنم وفهمیدم سابقه پرونده زندانم داره.میخاستم ببینم میتونه کاری کنه . میتونه دراینستایا تلگرام ازمن شکایت کنه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به مدارک دارد. درحالت احتمال نتیجه کم است.

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. توضیحات شما بسیار مبهم است . منظور شما از اینکه در فضای اینستاگرام از شما چیزی دید مشخص نیست. بهتر است با تماس تلفنی سوال خود را مطرح کنید.