مشاوره حقوقی رایگان - رضایت یکی وراث نسبت به سهم ارث

باسلام شوهرم فوت شدند پدر ومادرایشون در قید حیات هستند آیا قبل از انحصار وراثت میتوان نسبت به صلح اموال پسرشون به نوه ها اقدام کرد آیا نوشته دستی اعتبار داره یا باید حتما محضری شود

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا انحصاروراثت اخذ کنید. تحت شرایطی بدون انحصار وراثت و صلح نامه دستنویس نیز معتبر است.

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. بهتر است ابتدائا گواهی انحصار وراثت اخذ کنید و سپس در دفترخانه سند صلح تنظیم نمایند. اما اگر به هر دلیلی این امکان در حال حاضر فراهم نیست بله صلح نامه عادی با امضا و اثرانگشت و امضای شاهدین معتبر است. ولی در صورت اختلاف باید در دادگاه دادخواست تنفیذ صلح نامه عادی را بدهید.