مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاعی

سلام و احترام
چهار نفر مشترکاً صاحب یک واحد کاری مشاع هستند. یک نفر صاحب سه دانگ و بقیه هر نفر صاحب یک دانگ هستند. راهنمایی بفرمایید هزینه این محل از قبیل منشی مشترک، نظافتچی، آبگرمکن مشترک و . . . چگونه حساب میشود. آیا این هزینه ها به صورت مساوی بین همه تقسیم میشود یا به دانگ مالکیت تقسیم میشود.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به میزان تقسیم سود نهایی دارد.
درحالت کلی میتوان مبلغ اجاره ملک را از سود کسر وبه نسبت دانگ به مالکین داد. والباقی هزینه ها بصورت مساوی باشد یا برمبنای توافقی دیگر که طرفین موافقت کنند.

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. این 4 نفر با هم مشارکت مدنی دارند در مشارکت سود هر شخص به نسبت آورده های آن شخص است مگر آنکه توافق دیگری بین طرفین صورت گرفته باشد به همان نسبت که سود به نسبت آورده هاست هزینه ها هم به همان صورت محاسبه میشود. گرچه میتوان توافق بهر صورت دیگری شکل بگیرد.