مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند جداگانه برای واحد خودم

سلام من پدرم یک ساختمان سه طبقه ساخته داخل روستاویک واحد را به صورت قولنامه ای همراه با کد رهگی ری یک طبقه را از پدرم خریداری کردم .وحالا میخوام سند برای خودم بگیرم .وزمین این ساختمان به صورت سه دانگ به نام پدرم بعد از انًثار وراثت به صورت محضری خورده شده .ایا باید پدرم برای این ساختمان سند شش دانگ بگیره تا به من سند بدن .یا ربطی به سند پدرم ندا ره.قبل از این ساختمان هم یک خانه قدیمی بوده که پدرم خراب کرده ویه سه طبقه ساخته

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی کارهای تفکیک و… انجام و ملک از نظر ثبتی بلامانع باشد تا بتوان سند تفکیکی گرفت.

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. خیر بدون طی مراحل قانونی شما امکان گرفتن سند ندارید. باید پایان کار، صورتمجلس تفکیکی و غیره انجام پذیرد تا امکان صدور سند تفکیکی برای هر واحد امکانپذیر باشد.