مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

باسلام بنده مهرماه 1401 وام ازدواج خود را به شوهرم بعنوان پول رهن مسکن قرض دادم الان آقا درخواست طلاق داده و من درخواست استرداد وام ازدواج همراه با فیش واریزی بانکی زدم ایشون ادعا کرده این پول خرج شده و قرار نیست پس بده باتوجه به اینکه وام ازدواج هرشخص متعلق به خودشه و یکبار به هرشخص تعلق میگیره بازگشت وام ازدواجی بنده امکان پذیره؟

پاسخ ها :

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. بله امکانپذیر است. شما این پول را قالب عقد قرض به ایشان داده اید. دادخواست مطالبه وجه بابت قرض را بدهید و بعنوان ادله و مستندات به فیش واریزی به حساب ایشان استناد کنید.

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
مطالبه وجه به طرفیت همسرتون و فیش واریزی به حساب همسرتون نیز به عنوان مدرک هست و در عنوان دادخواست علاوه بر مطالبه وجه مطالبه خسارت تاخیر تادیه نیز ذکر کنید البته تاخیر تادیه از زمان تقدیم دادخواست لحاظ میشه