مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام خداقوت،پدربزرگم ثلث اموال خود رو به پدر بنده دادن در وصیت نامه قید شده و الان یه خونه از پدربزرگم مونده که میخوان بفروشن ولی بقیه ورثه این موضوع رو قبول ندارن و نمیخوان حق پدرم را بدهند،پدر بنده چه اقدامی برای کسب حق و حقوقش باید انجام بده؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق دادگاه بعد از اخذ انحصار وراثت، دادخواست تنفیذ وصیت نامه را مطرح کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست اثبات صلح و الزام به تنظیم سند رسمی

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
در صورتی که وصیت نامه رسمی باشد ثلث اموال علاوه بر سهم الارث به پدرتون تعلق میگیرد و در صورتی که وصیت نامه عادی باشد منوط به موافقت سایر ورثه میباشد

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. دادخواست تنفیذ وصیت نامه را تقدیم دادگاه حقوقی نمایید . پس از گرفتن رای و تنفیذ وصیت نامه ، تقسیم ترکه و اجرای وصیت نامه را بخواهید.